2019


Her vil du finne artikler og informasjon som har vært publisert på nettsiden vår i 2019


Hilsen fra Bestyrerparet oktober 2019

SHALOM! Oktober 2019

Det er stort å kunne være her i Guds land sammen med hans utvalgte folk. Vi beundrer hans utvalgte by Jerusalem hver dag.
Her er vi i sentrum av det Gud taler om i bibelen. Det er stort å få være med å velsigne dette landet og dette spesielle folket.
Vi får møte nye mennesker som kommer og velsigner arbeidet NPAI, nå Hjerte for Israel, med praktisk hjelp og tilstedeværelse over måneder.

Denne høsten er vi tilsammen 9 volontører på post.
3 sosialvolontører ved kommunen i barnehager og på dagsenter for eldre.
3 volontører på avdeling ved sykehuset Kfar Shaul,
3 volontører ved bygg/vedlikehold ved sykehuset Eitanim.

Ann-Helen jobber mye med å kommunisere oppdrag og holde tette bånd til lederne på sosial kontoret. Hun er selv ute på oppdrag for sosialtjenesten og besøker familier som trenger hjelp.

Morten jobber på sykehuset Eitanim. Sammen med volontører driver de å bygger nytt, vedlikeholder bygninger og masse vedlikehold i utearealene.

Julianne trives veldig godt, takk Gud. Hun har mange jødiske venner og snakker nå en del hebraisk. Hun er ei god jente med hjertet på rett plass. Hun går på en jødisk messiansk privatskole i Jerusalem og har der fått mange flotte troende venner.

Takk for all forbønn, støtte og hjelp fra dere hjemme i Norge. Vi merker at dette Viktige Arbeidet bæres på vinger av bønner og varme hjerter❤️

Hilsen fra Bestyrerparet i Israel, Ann-Helen og Morten Lindhjem