ARKIV

Godt Nytt År!

Se hilsen fra lederen for Hjerte for Israel, Jarle Sortland.

Jul i Jerusalem.

Julen er ikke synlig her! Ingen julesanger i butikkene, ikke julepynt i vinduer og ingen reklame i posten om gode julegavetips.
Da står vi igjen med hva julen egentlig betyr for oss, for vi blir ikke påmint om den. Alle ytre ting er tatt bort.Julen betyr at Jesus ble født!
Gleden er påtagelig i våre hjerter over at vår rednings mann kom til jorden! Gud hadde planlagt dette fra tidenes morgen og en spesiell dag i historien skjedde dette. Jesus, født av en jomfru, svøpt i en krybbe og besøkt av vismenn er noe vi sannelig tror på!

Så fantastisk å kjenne på troen på ordet! Ordet om juleevangeliet!

Det er ikke bare en koselig fortelling for oss, nei det er ord inspirert av Den Hellige Ånd!

Og så takknemlig for at denne troen er født i ens indre. En plattform så stødig å stå på, en plattform så stødig å leve livet sitt ut ifra og en plattform så stødig å planlegge fremtiden på!


Jesus lever, HALLELUJA!

Hilsen Ailen og Frode Myrli Wisnæs

Her kommer en liten hilsen fra det nye Bestyrerparet vårt i Israel, Ailen og Frode Wisnæs!

De forteller om hvordan det var å komme til et Israel som var i lock down pga. Kovid 19 og et hus som hadde stått tomt i mange måneder.
I løpet av de neste ukene kommer det en ny utgave av bladet vårt HJERTE FOR ISRAEL. Der kan du leser mer om livet til Ailen og Frode i Israel. Har du ikke bladet og ønsker å få det gratis tilsendt i posten, så send en mail til abonnement@hjerte-for-israel.no

Det nye bestyrerparet på plass på Beit Betania

Det er gått seks måneder siden Ann-Helen, Morten Lindhjem og datteren Julianne måtte forlate Volontørhuset på Beit Betania på grunn av covid-19 pandemien. Den 21. september kunne Ailen og Frode Myrli Wisnæs, det nye bestyrerparet sette seg på flyet til Israel for å ta fatt på arbeidet. Det var mye å ta fatt i etter et halvt år uten aktivitet, vask av vinduer, klipping av hekk og flytting av møbler. Vi ønsker Ailen og Frode Guds rike velsignelse i arbeidet og beskyttelse.

Bladet Hjerte for Israel

Desember utgaven av bladet er nå distribuert til abonnenter og inneholder spennende artikler som  kan anbefales. 

Høvdingen over "luftens makter"

Vår redaktør og reisesekretær har skrevet denne artikkelen om maktkamp og miljøpartiene som bekrefter bibelens budskap. Bør absolutt leses.

"Nå må dere holde dere klare til å reise, for nå kommer det til å gå fort"

 Denne artikkelen må bare leses og må nærmest betegnes som et drama og hvordan Gud på mirakuløst vis la forholdene til rette slik at Ailen og Jarle Myrli Wisnes, vårt nye bestyrerpar kom seg til Israel.

Kåre Arne Warud

Les minneord  om Kåre Arne Warud, en sann Israelvenn og mange år i tjeneste for Hjerte for Israel, (tidligere NPAI).

Kvifor kom Jesus til jorda?

Jon Einar Kvåle skriver om årsak til at Jesus kom til jorden, om hva som lå bak og hva en ville fram til med det som skjedde.

Jesu komme og tiden etter, (Del 1)

Artikkelen tar for seg et høyaktuelt tema, om Jesu komme, om opprykkelsen og når Jesus stiger ned på Oljeberget. Hva med de som står tilbake, er alt håp ute? Bør leses!

Død over Israel

Denne artikkelen av Jon Anders Bregård må bare leses. Overskriften kan synes merkelig når en ser at Israel i disse dager inngår fredsavtaler med en rekke arabiske land. Vil dette kunne fortsette? Bregård er i tvil om det. og skriver at i stedenfor å bli anerkjent som urbefolkning blir jødene fremstilt som "okkupanter" og "kolonister". 

Startet bønnegruppe for 60 år siden!

Les denne gripende beretningen skrevet av Evelyn Frøyshov om trofasthet og om å følge sitt kall.

Shalom til dere alle

Jarle Sortland, leder for Hjerte for Israel, oppsummerer året 2020 og oppfordret oss alle til å være med å støtte arbeidet i Israel.

Jon Erling Henriksen

Hjerte For Israel sin reisesekretær, Jon Erling Henriksen er på Sunnmøre og har møter på Salem Langevåg, Filadelfia Stryn og Eikelandsvågen. Lytt til hans hilsen på denne linken.

 

Skattefrie gaver (kladd) 

Hjerte for Israel er godkjent av skatteetaten som en organisasjon det kan kreves fradrag for gaver til etter skatteloven.
I år skal vi rapportere inn "selv", siden vi har fått eget organisasjonsnummer. Vi takker så hjertelig for alle gavene som er gitt!

Dermed er vi også pliktige til å sende årsoppgave dere. Fint om dere kunne sende oss mailadressen deres (evt. telefonnummeret), så sparer vi portoen.

Send gjerne mailadressen på mail til kasserer@hjerte-for-israel.no 

Har du ikke mailadresse, så er det fint om dere kan sende oss mobiltelefonnummeret.

Hilsen
Elsa Jorid Haugen