Israelstevnet 2021


Stevnet på Sagvaoll 2021 ble desverre avlyst pga. koronapandemien, men det ble holdt et stevne her på nettsiden 13-14 august 2021.


Bibeltimene, sangen og intervjuene kan du se lenger ned på siden her:)

Israelstevne 2021 på nett

Av John Levi Weløy 06.07.2021, oppdatert 17.09.2021

Det digitale Israelstevne ble holdt 13. og 14. august 2021. Vi fikk hyggelige tilbakemeldinger fra menigheter som samlet seg til "Israel stevne" i egne forsamlinger og så  programmene på storskjerm.

Gordon Tobiassen hovedtaler

Gordon Tobiassen er godt kjent blant Hjerte for Israel sine venner og var i år hovedtaler på Israelstevne 2021 på nett.. Temaene var "Israel et mektig tegn som viser oss Gud" og "Hvorfor dette enorme hatet mot Israel og jødene". Unni og Gordon Tobiassen bor for tiden i Grimstad, etter flere år i Fredrikstad hvor de var pastorpar i ni år. I dag er Gordon fulltids reiseforkynner for den tverrkirkelige bevegelsen: «Ordet og Israel». De har 46 år som forkynnere og pastor-folk bak seg. Gordon har i de fleste år vært sterkt opptatt av Israel og den profetiske siden i Guds ord. Han reiser over hele landet i dag med møter, bibeluker og seminarer på profetordet, Israel og endetiden. Unni og Gordon har mange turer bak seg som reiseledere til Israel.

Jon-Erling Henriksen

Jon-Erling er reisesekretær for Hjerte for Israel og redaktør for bladet Hjerte for Israel (tidl.Sjibbolet). Han holdt en åpningshilsen fra Ester bok og sang for oss og spilte selv piano.

Jarle Sortland

Jarle er leder for Hjerte for Israel og holdt åpnings hilsen med informasjon om arbeidet, interjuv/samtale med Ann-Helen Pettersen og Morten Lindhjelm, tidligere bestyrerpar i Hjerte for Israel og avslutnings hilsen på årets stevne.

Alon Roth

Alon Roth er Israels ambassadør i Norge og fikk sine akkreditiver av Hans Majestet kong Harald på slottet den 25. oktober 2018. Hjerte for Israel fikk hilsen fra han, og det er vi veldig glad for.

Ann-Helen Pettersen og Morten Lindhjelm

Tidligere bestyrerpar Ann-Helen og Morten måtte i all hast reise fra Israel da pandemien brøt ut mars 2020. Du vil i video opptaket få høre Ann-Helen og Morten i samtale med Jarle Sortland fortelle om tiden i Israel.

Ailen og Frode Myrli Wisnæs

Vårt nye bestyrerpar Ailen og Frode har vært en periode i Israel. Ailen og Frode forteller om sine opplevelser i Israel, en tid uten volontører, men med mye praktisk arbeid. Ailen og Frode har gjort et video opptak i Israel der de tar oss med i området der de bor og arbeider.

David og Estella Batut

David Batut er Hjerte for Israel sin kontakt person oven for Israelske myndigheter. Ailen og Frode har gjort et video opptak hjemme hos ekteparet Batut der de forteller om hvor prekær situasjonen er uten volontører og der de oppfordrer volontører til å komme til Israel.


Anita Kristensen

Anita og video produsenten Vasvik Media har gitt Hjerte for Israel tillatelse til bruke hennes YouTube video og sangen "I skyggen av det kors der vil jeg stå". Videoen er opptak fra konsert i Kvinesdal under «Helt på jordet» ukene, 8. juni 2018. Anita synger variert musikk på engelsk og norsk, country gospel, blues og evangeliske sanger. Hennes ønske er å gi evangeliet gjennom sang.


Mikael Järlestrand

Mikael Järlestrand er godt kjent av Hjerte for Israel sine venner og har tidligere deltatt på tidligere Israel stevner. Mikael er godt kjent fra TV-serien "Minns du sången" og har utgitt en rekke plateinnspillinger. Mikael og video produsenten Vasvik Media har gitt Hjerte for Israel tillatelse til bruke hans YouTube video og sangen "Har du møtt en mann från Galile" . Opptaket fra SITC (SingingInTheCity) på Fredheim Arena på Sandnes, 3-5. feb. 2012

Adriána Bjørk

Adriána og video produsenten Vasvik Media har gitt Hjerte for Israel tillatelse til bruke hennes YouTube video og sangen "Til hvem skal vi gå" . Denne sangen ble skrevet i Beit Betania i den tiden hun og hennes mann Mats Johan Bjørk, som døde brått og uventet i januar 2021, bodde i Israel. Sangen er en personlig bønn, og en oppfordring til alle søkende. "Ingen kommer til Faderen uten gjennom Meg", sier Yeshua (Jesus Kristus).

Her kan du se stevnet :)


Program innslag, (video klipp) aktiveres ved å «klikke» på den aktuelle teksten og et nytt «vindu» vil åpne seg og vise videoopptaket på YouTube. For å se videoen på fullskjerm, klikk f på tastaturet. Når videoopptaket er ferdig lukkes «vinduet», gå deretter tilbake til programmet og aktivere neste post på programmet, (aktiveres ved å «klikke» på den aktuelle teksten i programmet)